Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SJEĆANJE NA BUDUĆNOST

Piše: Drago Plečko
 
Deprogramiranje negativnih engrama ponekad daje efekte već nakon jednog jedinog dana
 
VJEŽBAJUĆI NAŠ UM POKAZUJEMO TEŽNJU ZA SAVRŠENOSTVOM OPISANIM U SVIM SVETIM SPISIMA
 
U 73. stihu 18. poglavlja Bhagavad Gite se spominje zanimljiva formulacija „smriti labdha“ koju nerijetko i eksperti tumače kao onu koja opisuje kako Arjuna zahvaljuje Krišni na povratku „ispravnog mišljenja“. No, kako riječ „smrti“ znači s j e ć a nj e čini se da je ispravan prijevod „vratilo mi se ispravno sjećanje“. Razumljiva je kontroverza koja iz tog prijevoda proizlazi no ako pažljivo pogledamo 20. stih prvog poglavlja Patanjalijevih Joga Sutri vidjeti ćemo da „bića postižu samadhi (konačna spoznaja, duhovna iluminacija, op. a.) pomoću vjere, hrabrosti, s j e ć a nj a, umirenja duha i mudrosti“. Dakle, istinska vjera jest ispravni Put no isto tako je jasno da terminom „sjećanje“ možemo s razumijevanjem baratati tek u stoljeću u kojemu su otkrivene senzacionalne činjenice o svijetu subatomarnih čestica.
 
Sjećanje na budućnost, logički neprihvatljiva ideja koja u svom ekstremnom obliku prihvaća mogućnost primanje poruka koje sami sebi šaljemo iz budućnosti vjerojatno ide pod formulaciju „hrabrosti“ kod Patanjalija ili „ludosti“ u racionalnom svijetu oko nas gdje su svi pametni a nitko sretan.
 
Kako se odražava djelovanje na podsvijest vibracija iz CD synchro koje nas označavaju u Kozmičkom Hologramu? Evo primjera:
 
...Gospodine Drago Plečko, stvarno sam se super povezao sa svojom podsvijesti/izvorom i shvatio sam da i nakon što sam poslušao par puta CD više ništa ne trebam jer se sve na ovom svijetu odvija na podsvijesnoj razini. Mi samo trebamo postavljati pitanja a odgovori samo dolaze u nama ili kroz ljude, prirodu, zvukove itd... te tako kreiramo našu viziju i spoznajemo svijet(sebe)..(S.L.)
 
Na podsvjesnoj razini koja pamti ama baš svaku informaciju koja je ušla u naš neuralni sustav možemo na posve neočekivani način utjecati na svoje materijalno tijelo.
 
...Želio bih Vam se zahvaliti i reći da mi je problem vezan za moju autoimunu bolest (Lichen Scholaris) sa kojoj sam imao gadnih problema umanjen za najmanje 50% nakon samo mjesec dana slušanja vašeg cd-a, nema krvarenja, bol i rane su umanjene. Naravno, koristio sam i lijekove, ali oni nisu imali bogznakakvog učinka do vašeg cd a. (D.F.)
 
...Slušam vaš cd sa subliminarnim porukama od 2- og mjeseca ,zahvalna sam vam do neba jer zaista puno se toga promijenilo ,nema više paničnih napadaja, anksioznosti ,imam jako čvrste stavove prema ljudima u određenim situacijama i čvrsto se držim svog stava ,zaista sam zadovoljna... (M.Š.)
 
Ranije je bilo više riječi o tzv. vorteks anteni, metafizičkom konceptu koji, međutim, ima iza sebe i neka laboratorijska ispitivanja koja pod upitnik stavljaju već uhodano tumačenje znanosti – placebo efekt. Zgodan je primjer primjene vode odstajale na vorteks anteni na životinjama kod kojih do sada nitko nije ustanovio postojanje placeba.
 
....Čak i dajem tu vodu psu starom 15 godina za kojeg su rekli veterinari da će uginuti za mjesec dana. A evo pas još živ nakon šest mjeseci bez ikakvih vanjskih tj. subjektivnih stanja bolesti karcinoma . Jede kao provalija. Počeo trčati po dvorištu a prije se jedva vukao..(T.M.)
 
Rekao je Einstein jednom: nemoguće je misliti logičnim i utabanim putevima mišljenja i spoznati nešto novo. Putevi vjere, meditacije i molitve moraju nužno izaći iz kalupa svih prihvaćenih vrijednosti pogotovo rutinskih moždanih puteva koji reagiraju na svaku situciju isključivo automatskom usporedbom s ranijim istim svojim ili tuđim izazovima.
Što više u medijima čujemo da je rak nepobjediv i neizlječiv, to je uspješnost liječenja manja. Još prije nekoliko desetljeća su se karcinomi dojke trajno rješavali operativnim zahvatima i još u svojoj generaciji pamtimo ljude koji su živjeli i dva desetljeća nakon dijagnosticiranog karcinoma crijeva. Zloglasnom su Heinrichu Himmleru par godina običnom masažom ublažavali smetnje izazvane rakom crijeva. Oko tridesetih godina prošlog stoljeća rak je pluća bio –rijetka bolest! Nedvojbeno su razna zagađenja pridonijela porastu agresivnih malignoma ali gotovo da stres ne možemo kriviti kao ekskluzivnog uzročnika. Naime, ljudi su prolazili niz ratova, kriza, gladovanja, zdravstvene nebrige i diktatura davno prije našeg vremena pa se postavlja pitanje koliko zapravo formiranje nekog negativnog uvjerenja na razini kolektivne svijesti, najčešće kroz medije, kreira vanjsku stvarnost.
Zadnje ažuriranje petak, 09 juni 2023 13:00
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved