Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

KAKO NA ZEMLJI, TAKO I NA NEBU

U intervjuu kojeg sam dao R. Martinoviću, a koji, usput, danas slavi 6000-ti posjet (Nexus Svjetlost, „Matrica Plejada koju sam otkrio plan je Kreatora za Zemlju“), obećao sam pisati knjigu o materiji. U međuvremenu mnogo toga se dogodilo što učvršćuje moju želju da to i ostvarim. Osobito sada, nakon tolikih godina kušnji nad radom oko matrice Plejada, kad sam upravo izvijestio kolege iz tima, Nogića i Đivanovića, kako je PIONEER 10, satelit kojeg je NASA lansirala 3. 3. 1972. godine, svojom formom konstruiran po istoj matrici Plejada koju letjelica nosi u prikazu crteža objavljenog na Wikipedijinoj stranici Pioneer 10. Ne samo da je crtež kompilirao obrazac matrice Plejada, nego je istodobno potvrdio još jednom i istovrsnu osnovu arhitektonske strukture Rotonde u Ošlju rađene potpuno istim plejadskim rukopisom. O Rotondi sam pisao u prethodnom ćlanku, dok će objava rezultata timskog rada širih okvira pod naslovom „Plejade u Ošlju“ uslijediti upravo ovih dana u časopisu Svjetlost (br. 150).

Zašto je PIONEER 10 lansiran baš te 1972. godine? Devet zvijezda Plejada, Sedam sestara, plus Otac i Majka? Zašto je upućen, kako kažu u NASA-i, u smjeru Aldebarana, koji se nalazi u zviježđu Bika neposredno pred Plejadama? Kakvu mi to poruku šaljemo u svemir i jesmo li uopće svjesni krajnjih konzekvenci toga čina? Što to poručujemo i izručujemo Aldebaranu – čitaj Plejadama?

NASA, Wikipedija

Carl Sagan, astronom, astrobiolog, pionir egzobiologije, znanosti o izvanzemaljskom životu, i veliki zagovaratelj znanstvene metode proučavanja, sudionik projekta PIONEER 10, dobio je svoj asteroid pod kodnim nazivom Sagan 2709. Naprosto nevjerojatno, a držim i neslučajno, ali godina lansiranja satelita zrcalno odgovara kodiranom nazivu asteroida! Kolega Đivanović drži kako se čini mogućom opcija Saganova poznavanja matrice Plejada, na što sam bezbroj puta upozorio kao na opću pojavu u zemaljskoj primjeni, kulturološki i religijski, ali ne i u razotkrivanju pravog izvorišta. Svojedobno sam na ovom blogu napisao članak – „Plejade – izvorno biološka matrica“ (28. travnja 2016.). Aplikacija lika nage Pioneerove žene u rotondu Ošlje pokazala se kardinalnom ispravnom opravdavajući postavljene teze. Sada, analizom aplikacije kardinalnih segmenata crteža kojeg nosi PIONEER 10, poglavito njegove istočne polovice, geometrijski je razotkrila svu moć uspostavljene veze o nepobitnosti činjenice, kako je jasno još jednom da se čitav ljudski korpus dogodio po istoj „programskoj“ matrici, koja u sebi sadržava biološki sat što kuca po geometriji Plejada. Zemaljski je on unesen u tijelo žene. Tako smo zajedno svi povezani, čitav ljudski rod, ovisan o kozmičkoj, koliko i tjelesnoj, ženinoj matici. Otud ruka Geba na zemaljskoj rodnici, i pogled kroz nebesku. Neshvatljiva bi bila uopće ovakva mogućnost nekmoli preciznost bez znanja o geometrijskoj osnovi Plejada, što bi značilo da mi danas samo ponavljamo, ništa zapravo ne otkrivamo što već nije.

Širu stručnu ekspertizu primjene matrice Plejada na Crtež NASA-e donijet ću u posebnoj studiji, možda i u obećanoj knjizi o materiji koju ću objaviti pod aktualnim naslovom. Ako su „teoretski zavjerenički“ Plejadci ti koji šire ljubav, mir  i dobro, onda sam na njihovoj strani. Mislim da na tom aksiomu religijski počivaju tisućljeća vjera i vjerovanja, a danas misli onih intelektualaca, poput Johna Perkinsa ili Michaela Persingera, koji shvaćaju da „jednostavne promjene u percepciji dovode do kolosalnih promjena u objektivnoj stvarnosti zbog čega izgradnja boljeg svijeta ne samo da je moguća nego može biti inspirativna i zabavna“. U filmu „Dan kada je Zemlja stala“ (The Day When the Earth Stood Still) izgovorena je jedna ključna rečenica: „Svemir ništa ne odbacuje.“ Možemo se mi, destruktivni, promijeniti. Nad ponorom se svakako mijenjamo!

Geb i Nut

14. studenog 2016.

Zadnje ažuriranje utorak, 15 novembar 2016 08:52
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved