Logo
Print this page

TRIDESET DVA VOLONTERA TREĆE SMJENE U VISOKOM

Ocijenite članak
(2 ocjena)

Projekt istraživanja bosanskih piramida je ponosan na brojne volontere koji s pozitivnom energijom dolaze u nepoznatu zemlju, da besplatno rade, privućeni otkrićem najstarijih svjetskih piramida.

Projekt čine Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” i svi ljudi okupljeni oko istraživanja, svi gosti, mediji, turisti i naravno, volonteri. Projekt su i piramide i tuneli I park “Ravne 2”, a svi zajedno su jedna velika porodica.

U trećoj ovogodišnjoj smjeni, u julu 2017., na sceni se iskazuju trideset dva volontera. Do jučer u svojim zemljama biznismeni, doktori, inžinjeri, studenti, medicinske sestre, penzioneri, a onda, u jednom magičnom momentu, koji traje desetak dana, transformiraju se u kosmičke arheologe koji se na čudesan način povežu s energijom piramida, misteriozne građevine i mašine, koju otkrivaju i pokazuju svijetu.

Bračni par iz Houstona (Texas) slušao je dr. Osmanagica na predavanju i došli su u Visoko, a to im je prvo prekomorsko putovanje. Argentinka iz Buenos Airesa je čula intervju dr. Osmanagića na radio stanici i osjetila je potrebu da pomogne iskopavanje. Petnaest Čeha i Slovaka bili su prisutni na Osmanagićevim predavanjima u decembru 2016. u gradovima ove dvije države, obećali su doći i sada obećanje ispunjavaju.

I tako unedogled…

Bosanske piramide “progovaraju” kroz Semira Osmanagića, a “telepatske poruke” idu u svaki kutak na Planeti i magnetnom silom privlače čiste i napredne duše u srce Bosne.

Zadnje ažuriranje utorak, 11 juli 2017 09:21
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved