Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

CATHERINE ASCHEM: OBIŠLA SAM CIJELI SVIJET, ALI OVAKVU ENERGIJU DO SADA NIGDJE NISAM OSJETILA

Ocijenite članak
(4 ocjena)

U Visokom trenutno boravi sedma, pretposljednja smjena ovogodišnje „Ekspedicije na bosanske piramide s volontiranjem“,  a u ovoj grupi naišli smo i na Norvežanku Catherine Aschem, kojoj je ovo prvi dolazak u našu zemlju i Visoko.

- Za projekat sam čula od prijatelja iz Bosne i Hercegovine, koji je ovamo dolazio i ranije, bavi se spiritualnim stvarima, organizirao je grupe, pa i mene pozvao na 2-3 dana. Pošto sam imala namjeru doći na malo duži period, odlučila sam se za Ekspediciju koja traje 10 dana, prijavila se i stigla u Visoko. – priča Catherine.

Ushićenje i pozitivnu energiju, kako nam je kazala, osjetila je par minuta prije slijetanja u Sarajevo.

- Osjetila sam neko ushićenje, nešto pozitivno, neku konekciju sa ovom zemljom, toplotu i privlačnost. Vrlo sam sretna što sam ovdje, u ovih nekoliko dana uspjela sam obići i neke lokacije, i osjećam se kao kod kuće. Osjetim neke pozitivne vibracije, a i drago mi je da sam dio ovog projekta kroz zajednički rad volontera, da razmjenjujemo brojne informacije i dajemo dio sebe za ovaj veliki projekat. – kazala nam je Catherine.

Ovo joj je prvi dolazak u BiH, ranije je od prijatelja s kojima je išla u školu čula za našu zemlju, međutim do sada nikada nije razmišljala o dolasku i posjeti.

- Obišla sam cijeli svijet, ali mi je ovo mjesto itekako se urezalo, sjajno se osjećam, nisam očekivala ovakvu energiju, pošto sam poprilično senzitivna osoba i mogu sve da osjetim, iznenadila sam se ovako pozitivnom energijom, koju do sada nisam doživjela nigdje. Na kraju, definitivno ću se i u budućnost vraćati ovamo. – ispričala nam je Catherine Aschem iz Norveške.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 16 septembar 2018 06:20

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved