Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Armstrong poslao šokantnu poruku koju je NASA cenzurisala: 'Njihovi brodovi su daleko superiorniji, veliki i prijeteći'

Ocijenite članak
(5 ocjena)

U tajnim izvještajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili sa vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca

Zanimljivi detalji o tome sa čime su se astronauti, navodno, suočili na Mjesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Neila Armstronga koji je nastao na jednom NASA-inom simpozijumu, piše 100posto.hr.

U tom intervju profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

- Bilo je nevjerovatno… naravno, oduvijek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mjesecu.

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara:

- Ne smijem da ulazim u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i prijeteći.

U tajnim izvještajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili sa vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca.

- Neil Armstrong prenio je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sletjeli na Mjesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer je NASA cenzurisala".

Prema riječima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mjesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namjerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

IZVOR >>>

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 10 juli 2018 09:57
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved