Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Na Antarktici otkriven tajni grad, niko ne zna o čemu se radi

Ocijenite članak
(3 ocjena)

Na Antarktici je otkriven tajni grad za koji se vjeruje da bi mogao već godinama biti pokopan pod vječnim snijegomZa otkriće je zaslužan jedan teoretičar zavjere koji se već godinama bavi paranormalnim aktivnostima.

Riječ je o neobično velikom i izduženom nizu struktura za koje sam teoretičar vjeruje da su nekad služile u istraživačke svrhe, piše Express.

„Provjerio sam istraživačke baze koje su nicale Antarktikom i njihove koordinate, ali najbliža koju sam našao bila je norveška baza, ali i ona je od ove udaljena 200 milja“, tvrdi.

No, postoje i drugačije teorije. Neki lik, primjerice, tvrdi da je riječ o tajnom nuklearnom bunkeru koji je izgrađen kao spas za bogataše. Ima, jasno, i onih luđih koji tvrde da je ovaj novo otkriveni kompleks aerodrom za vanzemaljce, prenosi 100posto.

U međuvremenu se u raspravu uključio još jedan poznati teoretičar zavjera. On tvrdi kako je on kompleks koji se nalazi duboku u području Antarktike otkrio još 2001. otkad detaljno prati nalazište.

„Ovo je najstrašnije mjesto koje sam ja u svom životu vidio“, kaže.

On tvrdi kako njemu sve to skupa liči na neku pistu okruženu nekim operativnim centrom.

Što se tačno nalazi tamo i čemu je služilo, ostaje pričekati.

IZVOR >>>

Zadnje ažuriranje četvrtak, 20 septembar 2018 07:34
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved