Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Najveća tajna vlade SAD svih vremena: Vanzemaljska baza za divove otkrivena u planinama Bučeđi – VIDEO

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana.

Tri člana prvog specijalnog tima su pokušala da dotaknu vrata i odmah umrla od prestanka rada srca.

Bilo kakav objekat (od kamena, plastike, metala ili drveta), bačen na prepreku, istog trenutka se pretvarao u prašinu.

Iako nije bilo vidljivog svetlostnog izvora, Velika galerija je bila potpuno osvetljena.

Naučnici su kasnije pokušali da zapale materijal, ali je plamen misteriozno apsorbovan u zidove.

Savetnik SAD o pitanjima nacionalne bezbednosti je dobio poziv i obavešten je da je energetsko polje u Bagdadu, Irak, odjednom aktivirano i da pulsira na visokoj frekvenci.  

Predsedništvo SAD je zahtevalo potpunu kontrolu nad tajnom bazom i čitavom operacijom. Rumunski političari, koji nisu znali ništa o operaciji, počeli su da paniče.

Međutim, najvažnije je to što bi se otkrila prava istina o dalekoj prošlosti čovečanstva i prava istorija, koja je potpuno drugačija od konvencionalne.

Zlatni puder u svom čistom obliku u velikoj meri stimuliše određene talase i razmenu energije na ćelijskom i nervnom nivou, što uzrokuje ubrzano podmlađivanje.

Srednji tunel je Masiniju i vladi SAD bio najvažniji i za njega je strogo zahtevano da ostane tajna. Ovaj tunel vodi ka ekstremnim dubinama podzemnog sveta, lociranog negde u centru naše planete.

VIŠE >>>

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 25 februar 2020 07:15
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved