Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

“SVE JE LAŽ, 96 ODSTO LJUDI NIJE UMRLO OD KORONE” Italijanski poslanik podigao svet na noge (VIDEO)

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Masovna korona histerija počela je u Italiji. Neprovereni glasovi o hiljadama umrlih od korone, nestašica respiratora, bolnice prenatrpane, mrtvački sanduci nemaju gde da se odlože, prevoze ih kamionima, mrtve spaljuju jer nemaju gde da ih sahrane, sve su to bile lažne vesti sa ciljem da se izazove masovna histerija.

Naravno da to ima pozadinu, biznis pre svega i kontrola naroda, mase, političkih protivnika.

Uzalud su renomirani doktori iz celog sveta govorili, da se brojke umrlih lažiraju, da korona nije opasnija od običnog gripa, da italijanski doktori nehotice ubijaju pacijente preagresivnim lečenjem i nepotrebnim stavljanjem na respiratore.

Svi koji nisu prihvatili serviranu istinu od strane Svetske zdravstvene organizacije, mainstream medija i političkih centara, prozivani su kao protivnici zdravlja naroda.

VIŠE >>>

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved