Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

U GODINI U KOJOJ JE SVE STALO, ARHEOLOGIJA JE CVETALA: 10 najvažnijih otkrića u 2020. godini koji menjaju pogled na istoriju!

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Godina za nama ostaće upamćena po borbi da život ne stane u potpunosti,a zbog mera protiv pandemije mnogi su komentarisali da se vraćamo u istoriju velikim koracima. Međutim, istorija nije prestala sa iznenađenjima.

Arheolozi i naučnici koji se bave otkrivanjem velikih istorijskih misterija imali su pune ruke posla bez obzira na epidemiju koja je harala, a neka od otkrića iz 2020. godine zauvek će nam promeniti pogled na nčin na koji su naši drevni preci živeli. Ovo je samo 10 takvih:

VIŠE >>>

Zadnje ažuriranje petak, 01 januar 2021 19:04

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 18:00 (april - maj)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved