Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Ti dugi bijeli tragovi na plavom nebu iza aviona nisu obični tragovi

Ocijenite članak
(6 ocjena)

ŠVEDSKE VLASTI PRIZNALE ŠTA NAM RADE AMERIČKE TAJNE SLUŽBE: Ti dugi bijeli tragovi na plavom nebu iza aviona nisu obični tragovi -

„Sjajno je vidjeti političarku kako privlači pažnju javnosti na ovaj problem i pomaže pridodati vjerodostojnost ovog slučaja u mainstream medijima“, piše JG Vibes za „Intel Hub„. „Nažalost, ovo je politički problem koji zahtijeva mnogo nepolitičkih rješenja“

„Ti dugi bijeli tragovi, oblačne sumaglice na plavom nebu, iza neobilježenih aviona, nisu uobičajeni tragovi“, rekla je vođa švedske Stranke Zelenih, Pernilla Hagberg.

Kao što je izvjestila putem švedskih novina „Katrineholms Kuriren„, Hagberg kao prvi veliki politički vođa koji se izjasnio o tom problemu, otvoreno je priznala da ove neobične oblačne staze, koje ne uspijevaju tako brzo da nestanu sa neba kao normalni tragovi aviona (contrails), su zapravo otrovna mješavina hemikalija, virusa i metala koji se kolektivno nazivaju „Chemtrails„.

Prema Hagbergovoj, zaprašivanje je zajednički poduhvat od strane američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) i američke bezbjednosne agencije „US National Security Agency (NSA)„, kao i Švedske vlade u svojoj zemlji, da mijenjaju atmosferske uslove putem namjernog zaprašivanja aerosolom.
U ovoj opasnoj mješavini aerosola su uključene i razne hemijske komponente, kao što su virusi i virusni fragmenti, a takođe i metali poput aluminijuma i barijuma, za koje je već dokazano da se gomilaju u zalihe voda i u tlo širom svijeta.

Normalni mlazevi koji se sastoje od obične vodene pare koja se brzo razvija nakon emisije iz mlaznih motora su daleko drukčiji od Chemtrails – a. Donosimo vam video koji prikazuje slike Chemtrails – a kako oni inače izgledaju na nebu.

„Sjajno je vidjeti političarku kako privlači pažnju javnosti na ovaj problem i pomaže pridodati vjerodostojnost ovog slučaja u mainstream medijima“, piše JG Vibes za „Intel Hub„. „Nažalost, ovo je politički problem koji zahtjeva mnogo nepolitičkih rješenja“.

Zaprašivanje neba za spas Planete?

Zanimljivo, Ujedinjene nacije (UN) i razna Bil & Melinda Gejts udruženja nedavno su bili prisiljeni da priznaju da se odvijaju takva zaprašivanja, te da emitovane čestice nisu sastavni dio normalnih mlazeva aviona. No, njihov izgovor zašto se izvršava zaprašivanje neba Chemtrails-ima je taj da oni nekako pokušavaju da spasu planetu od razornih učinaka takozvanog „globalnog zagrijavanja“, koje je uvijek prisutno, kao pseudonaučna ekološka teorija koja se često koristi kao opravdanje za sve vrste čudnih prijedloga mjera.

U slučaju Chemtrails-a, sve od blokiranja Sunca (njegovog zračenja) kako bi se smanjila prosječna temperatura na Zemlji do namjernog pomjeranja vremenskih uslova (HAARP) za potrebe neutralisanja navodnog topljenja polarnih kapa (leda), korišćeni su kao izgovor za pokušaj legitimisanja sijanja otrova na našem nebu. Ako ponovo bude izabrana za još jedan mandat, Hagberg kaže da će nastaviti da se bori protiv takvih Chemtrails-a u svojoj zemlji, a za koje ona kaže da su ti napori inicirani i od strane švedske Vlade.

Izvor: www.depo.ba

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 08 oktobar 2012 20:33

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved