Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DAN OTVORENIH VRATA: CENTAR ZA PROMOCIJU ARHEOLOŠKOG TURIZMA

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Poziv javnosti da u subotu 15. marta 2014. od 10:00 – 20:00  posjeti novootvoreni Centar za promociju arheološkog turizma koji je otvorila neprofitna Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Centar se nalazi u ulici Bravadžiluk br. 17 između “Mrkve”, “Petice” i Hođića” prema Vjećnici. Na tri etaže Centar donosi turisticko-promotivne, komercijalne i galerijsko-izložbene sadržaje. Pet stalnih uposlenika Fondacije će kontaktirati s posjetiocima.

Fondacija ujedno i mijenja svoje sjedište iz sarajevskog hotela “Holiday Inn” u prostorije Centra na  Baščaršiji.

Turistima koji posjećuju BiH bit će ponuđeno da ostanu duže u Bosni i Hercegovini i posjete bosanske piramide i misteriozni Podzemni labirint Ravne u Visokom, kamene kugle u Zavidovićima i megalitni grad Daorson kod Stoca. Također, posjetioci piramida će biti pozivani da dođu u srce bh. turizma, Baščaršiju.

Domaćin tokom “Dana otvorenih vrata” bit će osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić i članovi Upravnog odbora Fondacije koji će potpisivati knjige za posjetioce.

S poštovanjem

Press team Fondacije

Zadnje ažuriranje četvrtak, 13 mart 2014 13:26

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved