Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

POZIV NA KONFERENCIJU ZA MEDIJE

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” sa zadovoljstvom poziva medije na press konferenciju, a povodom otvaranja Centra za promociju arheološkog turizma na Baščaršiji.

Centar se nalazi u ulici Bravadžiluk 17 (lokacija je između “Mrkve”, “Petice” i “Hodžića”) i na tri etaže donosi turističko-promotivne, komercijalne i galerijsko-izložbene sadržaje.  Ovaj jedinstveni prostor i naše ljubazno osoblje će turistima svakodnevno nuditi priliku da ostanu duže u Bosni i Hercegovini i posjete bosanske piramide i misteriozni Podzemni labirint Ravne u Visokom, kamene kugle u Zavidovićima i megalitni grad Daorson kod Stoca. Također, posjetioce piramida ćemo pozivati da dođu u srce bh. turizma, Baščaršiju.

Konferencija za medije će biti upriličena u petak, 14. marta, u 10.00 sati, a obratit će se osnivač Fondacije dr. Semir Osmanagić i predsjednik Upravnog odbora Ahmed Bosnić.

Dobrodošli!

Press team Fondacije

Zadnje ažuriranje četvrtak, 13 mart 2014 10:33

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved