Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

TV SARAJEVO NAJAVILA OTVARANJE CENTRA FONDACIJE

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Amela Hubjer s Jutarnjeg programa Televizije Sarajevo ugostila je 14. marta 2014. Voditeljicu Centra za promociju arheološkog turizma Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” Sabinu Osmanagić.

Javnost je obavještena da je Fondacija upravo otvorila Centar na Baščaršiji koji će promovirati prahistorijske fenomena u BiH: bosanske piramide, Podzemni labirint Ravne, kamene kugle i megalitni grad Daorson.

Sabina Osmanagić je istakla da se u Centru mogu nabaviti svi proizvodi izdavačke djelatnosti Fondacije: knjige na različitim jezicima, DVD s dokumentarcima o piramidama, kalendari I suveniri.

Sugovornici su pozvali Sarajlije da posjete Centar u subotu 15. marta na Dan otvorenih vrata od 10-20 sati kada će Semir Osmanagić i Ahmed Bosnić potpisivati knjige za zainteresirane.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 16 mart 2014 09:15

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved