Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Administrator

FES TV U POSJETI BOSANSKIM PIRAMIDAMA

utorak, 11 avgust 2020 11:17 Objavljeno unutar Aktuelnosti
Vlasnik FES TV, jednog od najgledanijih youtube TV kanala na Balkanu, Goran Božović, bio je u trodnevnoj posjeti Bosanskoj dolini piramida. Obišao je Bosansku piramidu Mjeseca koja je ostavila jak utisak na njega, betonske blokove Bosanske piramide Sunca, podzemne tunele Ravne, Ravne 3 i Ravne 4, Muzej Fondacije, vrh Bosanske piramide Sunca i park 'Ravne 2'.
Dio snimljenog materijala je u nastavku.
'Ovo je obrađivano sto posto', 'Ovo priroda ne može napraviti' i slične Goranove izjave se mogu čuti tokom snimanja.

FES TV: VELIKO OTKRIĆE NA PIRAMIDI MESECA

utorak, 11 avgust 2020 11:12 Objavljeno unutar Intervjui

KONAČNO sam posetio BOSANSKE PIRAMIDE ! Na YT možete pogledati sate i sate materijala iz doline Bosanskih piramida u visokom ali kamera NIKADA neće preneti ono što oči mogu videti. S toga moj vam je savet da odete i samme uverite u sve ono što Semir Osmanagić govori. Moj utisak je da se ispod zemlje u visokom definitivno krije mnogo mnogo tajni. Po meni najjači utisak da je ta teorija verovatna je piramida Meseca na kojoj se u pronadjene nedvosmisleno ploče pravljene ljudskom rukom ! Nemojte izbaciti iz vida da su ove ploče pronadjene ispod 1 metra Zemlje koja ih je zatrpala i to neposredno pored piramide Sunca koja zaista deluje piramidalno i na kojoj se nalazi neprirodno ravna strmina od betonskog materijala koju ja nikada i ako sam dosta godina proveo na Alpima nisam video u takvom stanju. Posetite Visoko i uverite se sami !

Semirovih pet pitanja... Goranu Čerkezu

utorak, 11 avgust 2020 10:59 Objavljeno unutar Aktuelnosti

Utisci prvog čovjeka korona Kriznog štaba i pomoćnika federalnog ministra za zdravstvo Gorana Čerkeza o projektu bosanskih priamida?

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved