Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

MARIO ZNA i SEMIR OSMANAGIĆ- Ove informacije niko još nije čuo, postoji velika šansa da se spasimo.

Gost premijerne i prve emisije iz novog studija poznatijeg pod nazivom "Bunker" bio je dr Semir Osmanagić, istraživač, arheolog i antropolog sa decenijskim iskustvom i decenijskom pažnjom koju je posvetio globalnim dešavanjima.

Otkriće piramida u Visokom je bio samo početak i otvaranje vrata propagande koja na sve načine i danas ali bezuspešno pokušava da ospori tvrdnje i dokaze koje Osmanagić iznosi u javnost a vezane su kako za same piramide tako i za sva ostala i to najbitnija dešavanja u svetu.

Moj gost je pored svega ostalog otkrio i koje porodice kroje sudbinu sveta kao i činjenice vezane za današanju manipulaciju svetskom populacijom ali i načine putem kojih bi mogli da povratimo stanje u kojem smo živeli kao i da ga učinimo još boljim. Otkud NOVAK ĐOKOVIĆ kod njega i šta mu je sve rekao, šta je otkrio u Srbiji što našu zemlju treba da stavi u centar sveta?! Saznajte samo u premijernom intervjuu, direktno iz bunkera.

Vaša podrška je vrlo bitna, ukoliko želite da pomognete širenju ovog kanala ne zaboravite da kliknete na dugme "Subscribe" ili "Prati" kako biste već idući video videli PRVI!

Ukoliko želite da naručite već dobro poznatu majicu javite se putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem društvenih mreža (linkove ka zvaničnim profilima pronaći ćete dole, u nastavku teksta)

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 26 oktobar 2020 09:39

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 17:00 (februar - mart)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved