Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Bosanske piramide tema jutarnjeg programe nacionalne televizije 'K 1' iz Beograda

Veliki interes medija u regionu za istraživanje bosanskih piramida, efektima energije piramida i tunela, posjeti Novaka Đokovića i drugim temama i dalje traje.
 
U jutarnjem programu je 8. maja 2021. gostovao direktor Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca' Dr Semir Osmanagić. On je predočio detalje istraživačke ekspedicije u podzemne tunele u koje je ušao s Novakom Đokovićem, ali i iscrpno je govorio o ljekovitost tunela i naučnim mjerenjima.
 
U studiju su bili i vrsni istraživači inžinjer Goran Marjanović i direktor Centra za ekologiju i istraživanje Rtnja Saša Nađfeji. Oni su govorili o izmjerrenim energetskim karakteristikama piramidalne planine Rtanj na istoku Srbije.
 
Više u video prilogu:

Related Video

Zadnje ažuriranje nedjelja, 09 maj 2021 18:08
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved