Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

“POKUŠAĆE DA NAM ZABRANE VODU”- Mario ZNA i Semir Osmanagić u studiju POD ZEMLJOM

Gledaoci su odavno navikli da poznati voditelj podkasta Mario ZNA redovno iznenađuje ali niko nije mogao ni da zamisli da će osnivač portala Nulta Tačka otići toliko daleko da napravi studio ispod zemlje.

Kako je i najavio u svojim emisijama uživo Mario ZNA je snimio nekoliko epizoda podkasta u tunelima “Ravne 2” koje se nalaze na arheološkom lokalitetu u Visokom kojeg vodi dr Semir Osmanagić sa kim je i snimljena prva epizoda u tunelu.

Osmanagić koji je do sada bio u pravu za sve tvrdnje koje je izneo a koje se tiču toka izrežirana pandemije, veštačke ili namerno izazvane ekonomske krize i inflacije u razgovoru sa Marijem otkrio je šta nas čeka u narednim mesecima ali se i osvrnuo na propast mejnstrim medija kao i nastavku njihove agende širenja lažnih i opasnih narativa.

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 26 juli 2022 13:48
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved