Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SEMIR OSMANAGIĆ- Djoković je simbol borbe za slobodu izbora- Najvažniji resurs su ljudi, a ne mašine

Gost Istočnika je bio dr Semir Osmanagić, direktor fondacije arheološkog parka bosanska piramida sunca. Kao poznanik i prijatelj Novaka Đokovića, dr Semir se osvrnuo na golgotu kroz koju je prošao poznati teniser tokom ove godine. 

Kao što je i pre godinu dana najavio da 2022. godina, neće biti najsjajnija za srpskog tenisera, tako sada prognozira da će dolazeća 2023. proteći u Novakovom znaku.

Osmanagić je govorio na temu individualne autonomije, kako finansijske, tako i intelektualne. Koliko je bitno biti u skladu sa samim sobom, te u tom smislu zauzeti jasan stav prema događajima, situacijama i svemu što nas okružuje. Kako ostati slobodan uprkos ograničenjima, da li je svetlija budućnost na Balkanu ili na zapadu, da li je Đoković zacementirao svoje mestu među simbolima borbe za pravo na izbor... , pogledajte u ovoj emisiji.

Related Video

Zadnje ažuriranje nedjelja, 04 decembar 2022 16:32
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved