Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Piramida Merkine ( ispod kupole )

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Piše: Senko Senac

Mnogi vjeruju da Piramida i kupola u šumi Dzūkije daju božansku energiju.

Duboko u nacionalnom parku Dzūkija u Litvi je čudna staklena kupola koja štiti Piramidu. Piramida označava mjesto gdje su 1990. godine dječak i njegova obitelj doživjeli čudo, a danas na tom mjestu stoji Piramida i kupola te se vjeruje da kanaliziraju božansku energiju.

Dječak, po imenu Povilas Zekas , imao je sedam godina u vrijeme tog čuda. Dok se jednog dana vračao s roditeljima iz crkve u gradu Merkinu , od tajanstvenog je glasa dobio poruku da će od tog trenutka imati božanski dar .

Godine 2002., Zekas, koji je postao biolog, sagradio je Piramidu s aluminijskim okvirom, nekoliko metara udaljenu od točnog mjesta otkrivenja, obilježenog kao travnati čvor . Piramidu je , dodatno zaštitio staklenom kupolom 2009 godine te ju otvorio za posjetitelje da i oni doživljavaju tu izvanrednu energiju.

Mjesto je postalo neka vrsta New Age meke. Tisuće ljudi svih vjera/religija posjećuju Piramiu svake godine kako bi razgledavali tu strukturu. Mnogi posjetitelji svjedoče da nakon boravka u toj izgrađevini raspoloženja im postaju smirena ,neki doživljavaju čudna iscjeljenja ili im se događa osobni uspjeh nakon njihovih posjeta Kupoli . Kupola stvara ogromnu jeku, pa ako se ništa drugo ne dogodi, doživi se fascinantan zvučni efekt .

Ovaj primjer , pogotovo onaj travnati čvor koji se spominje , iz mojih saznanja vezan je za još jednu jaku podzemnu " čakru ".

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 13 mart 2018 13:33
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved