Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Kako realizirati zamišljenu želju ?

Ocijenite članak
(3 ocjena)

Piše: Senko

Postoji li način ili tehnika koja može dati stvarnu snagu Vašem procesu manifestacije želja i osigurati da se Vaše želje ostvare?

U praksi sam naučio i testirao različite tehnike vizualizacije i manifestacije, a ovu staru interesantnu i jednostavnu tehniku volio bih podijeliti s vama.

Cijeli ovaj proces može nekima zvučati glupo, međutim, vaše tijelo koje je na višoj razini svijesti treba čuti za vaše želje / potrebe. Na ovaj način ono će moći uskladiti svoju energiju s radom vašeg mozga i srca kako bi vidjelo smjer kojim treba ići kako bi ispunilo želje.

Upravljajući vašu pažnju i energiju kroz ruke prema vodi u čaši, potaknite svoju namjeru da manifestirate ono što želite u svom životu. Voda jako dobro bilježi podatke koje ste joj poslali. Nakon što popijete takvu vodu, informacijske čestice šire se po cijelom tijelu i podešavaju svoje morfološko polje emitiranjem namjere koju ste joj dali. Voda je vrlo nježan element i lako upija želju pod utjecajem energije koja dolazi iz vaših ruku ( čak i ako ju odmah ne možete svjesno osjetiti ).

Kao prvi korak morate aktivirati energiju u svojim rukama. Jedan od najjednostavnijih načina da to učinite je trljati dlanove jedan od drugi . Ovaj jednostavan trik aktivira protok energije u vašim rukama ( slično kao u Reikiju ili Rekonekciji ). Sada stavite dlanove oko čaše vode (kao što se vidi na slici). Neki ljudi vole dodirivati čašu rukama, dok je drugima ugodnije držati ruke na maloj udaljenosti od stakla, što im daje priliku osjećati kako energija teče između njihovih dlanova .

U sljedećem koraku navedite želju - afirmaciju svojim glasom ili tiho u vašem umu (kada to kažete glasno, zapravo dajete više snage zato što svoj glas uključujete u manifestaciju procesom glasnog razmišljanja ). Sada zorno vizualizirajte želju u vašoj afirmaciji koju istinski želite . Usredotočite se na slanje svoje energije prema vodi u čaši između vaših ruku. Vaša energija teče tamo gdje ide vaša pozornost.

Zapamtite, voda je vrlo moćan medij .

Tu tehniku manifestacije možete prakticirati svakog jutra ili svake večeri prije spavanja. Kao što već znate, mnogi savjetuju da popijemo najmanje jednu čašu vode svako jutro nakon što se probudimo . 

Jednostavno možete napraviti da ova tehnika "stvaranja želje "postane dio vaše jutarnje rutine ili ju dodati svojoj svakodnevnoj meditaciji u večernjim satima. Ako imate više od jedne želje koje želite ostvariti, upotrijebite zasebne čaše za svaku želju i pobrinite se da nitko ne pije iz čaša koje koristite za ovu tehniku .

Ako želite dodati još više snage ovoj tehnici probajte nabaviti izvorsku vodu i Orgonski podmetač . 

" Punite " vodu u čaši sve dok se osjećate ugodno, ali nemojte pretjerivati (obično oko 3-5 minuta je dovoljno) nakon toga popijte tu čašu vode.

Morate preuzeti punu odgovornost za svoje želje i rezultate koje će vam vaše misli ili afirmacije donijeli. Vaša emocionalna energija je od vitalnog značaja za uspjeh ove moćne tehnike manifestacije. Ako želite nešto što vam zaista treba i vaša je želja unutar granica vaše misije koju vam daje više svetište ili morfološko polje , želje se ostvaruju .

Ova tehnika je jako stara koju su koristili stari mudraci ,nije nikakav New age trend .

Želim vam sve najbolje s vježbanjem ove tehnike manifestacije, i ne zaboravite podijeliti svoje znanje s prijateljima !

P.S.

Morfološko polje je riznica informacija iz kojeg se procesom morfološke rezonancije prenose podatci potrebni za stvaranje na fizičkoj razini.

U morfološkim poljima je skupljeno iskustvo i sjećanje svakog pojedinog organizma, svake prirodne forme. Ona su poput polja svijesti koja generira fizički oblik. Morfološka polja sadrže iskustva i zapis o svemu u živoj i neživoj prirodi, ona su svjesna poveznica svega što postoji. Ona su nevidljivi nivo iz kojeg izranja naš vidljivi svijet.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 29 april 2018 06:12
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved