Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

GEOGRAFSKA KONFERENCIJA U ATENI

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Autor: Igor Šipić

Spremamo se za svjetsku geografsku Konferenciju u Ateni gdje me već treću godinu pozivaju. Ove godine sam prihvatio poziv, te moj suradnik na projektu i ja, sa sinom Lukom (komunikolog), idemo dolje predstaviti svijetu cijelu priču. Kako se moj Institut u mađarskom Gradišću (kod Hrvata), gdje sam na čelu znanstvenog tima, samofinancira, i trenutno nije u mogućnosti pokriti troškove, odlučili smo se na ovakve aktivnosti da pokušamo zatvoriti buđet od oko 3000 dolara za kotizacije i troškove puta i trodnevnog boravka.

Inače, u Zagrebu je bilo izvrsno predstavljanje, sve je bilo jako dobro organizirano i popraćeno. 
 
Ali, priča se dalje razvija u "ludom" smjeru, čitava sredozemna i europska geografija preslik je ETALONA 6 katarakti Nila koje su prirodne forme matrice Plejada i sad taj model razvijam. U njega se uklapa sve dosadašnje, visočka pozicija i dalje visoko drži svoje koplje. Mi smo u samom centru, sve vodi na nas i naš prostor. Ošlje je krunski dokaz. 
 

Related Video

Zadnje ažuriranje nedjelja, 17 mart 2019 07:52
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved