Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

FENOMENALNO ISKUSTVO U TUNELIMA RAVNE

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Kako sam sa večom grupom svojih suradnika boravio u Visokom, slobodan sam prenijeti neke informacije koje smatram da su zanimljive.

1. Dakle, mi smo došli zbog svojih potreba i interesa, da konstatiramo stanje energije koju posjedujemo na praktičan način.

Stoga smo si uzeli za zadatak da vidimo i boravimo na lokacijama u tunelima, koje možemo osjetiti kao pozitivne tj. sa pozitvinim djelovanjem energije na ljudsko tijelo. Za nas, i naravno, za sve zainteresirane osobe koje imaju potrebe za samoiscjeljivanjem.

Provjerili smo još jednom lokacije tri kamena (grub izraz) letva, srce i trokut. I još jednom potvrdili sve navode o ljekovitim svojstvim ovih blokova.

No, ovaj put "naletili" smo na još jednu lokaciju koja nam je pobudila još veću pažnju. I na koju ovim dopisom želim skrenuti pozornost.

Na puti prema K1 od ulaza, kada se skrene u lijevi prolaz, nalazi se jedan mali kamen (niski) sa desne strane.

Što je karakteristika te lokacije?

Kada se sjedne na taj kamen dešava se jedno fenomenalno iskustvo. A to je da se diže životna energija. Odnosno, da proradi kundalini energija odnosno da proradi antakaran kanal.

Tim kanalom kada se diže energija, energetska moč čovjeka se jako podiže i čovjek ja naprosto regeneriran. A sve to nakon cca 2 do 3 min boravka na toj mikro lokaciji.

Međutim, kada sam malo bolje proučio tu lokaciju (u stanju dublje meditacija) dobio sam energetski uvid koliko je snažna ta lokacija.

Ispod tog kamena nalaze se 3 vodena toka i to na nivou od 21 / 25 i 28 metara. Osim toga sa lijeve i desne strane, na tom nivou nalaze se 2 željezne ploče. I ono što je još zanimljivo u visini u Univerzumu ta se energija spaja na planetu Veneru. Između njih se javlja vitičasta energija (kundalini energija ili antakaran kanal) koja se kreće i prolazi kroz tijelo osobe koja sjedi na kamenu.

Vjerojatno će večina osoba koja sjedi na kamenu najvjerojatnije osjetiti najveću energiju u području 1. čakre. No, to može poslužiti u marketinškom području. Meni je važno da ta energija je realno najveći "neprijatelj" stanju koje liječnici zovu depresija. 

Prema tome, ovaj mali (u odnosnu na K1, K2 i K3) kamenčić u cijelovitim tunelima predstavlja mjesto gdje bi se mogle znanstvenim instrumentima provjeriti ove energije o kojima sam pisao. I čini mi se da je to lokacija na kojoj se može dokazati frekvencija i vibracija koja struji. I da ta frekvencija i vibracija odgovara ljudskom tijelu. Što bi bio znanstveni dokaz da u tunelima se pospješuje energetsko stanje kod čovjeka.

I zato držim da bi trebalo malo porazmisliti o provjeri stvarne energije koja struji, znanstvenim instrumentima.

2. Drugi projekt koji mi izgleda jako zanimljiv jesu zapisi na pismu runa. Koji se često ponavljaju u tunelima.

Provjerili smo nekoliko znakova na više lokacija. I dobili smo energetske tokove, koji su nam dali pretpostavku da to pismo nije pisano na nivou vibracije akustike tj govornih sposobnosti. Već da su oni povezani sa energetsko-duhovnim tokovima u tijelu. I činjenica, koje smo utvrdili, da mogu iscjeliti meridijan bubrega, dio mozga i tako dalje.

Ovo nismo uspjeli provjeriti do kraja, ali smo dobili odgovor da bi mogli u tunelima dobiti realno tumačenje vibracije pisma iz povijesti.

Zaključujem, kao pretpostavku, da pismo runa je bio govor bogova i čovjeka u istoj frekvanciji, vibraciji i svijetlosti. Dakle, bili su u jednoti.

Damir Šturman , mag.educ.

Dr.e.m.

www.akademijazdravlja.com

Zadnje ažuriranje srijeda, 10 april 2019 08:49

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 18:00 (april - maj)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved