Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Moja poseta Visokom

Ocijenite članak
(4 ocjena)

Piše: Angela Stojanovski

Pošto mi je nedavna poseta Visokom ostavila neizbrisiv utisak, želim da vam prenesem svoje utiske.

Boravila sam u apartmanu ‘Bečar pyramids’ od 23.-29.03.2019. Odatle su me domaćini vozili do parkinga na piramidi Sunca, a često sam i sama šetala. Posetila sam piramidu Sunca, Meseca i Ljubavi, kao i tunel Ravne (ukupno 3 puta).

Ja se inače bavim terapijom putem energije i kristala. Osetljiva sam po pitanju izvora energije, kao i u kom delu tela ona vrši svoju ulogu.

Na piramidi Sunca sam osetila slobodu, ustreptalost i da mi se sve čakre vraćaju u balans. Tamo se čovek vrlo brzo spoji sa univerzalnom energijom. Na piramidi Meseca je bio osećaj misterije, čak neizvesnosti, ali na kraju osećaj olaksanja i ljubavi (na vrhu).

Na piramidi Ljubavi sam videla lepotu (divlje cveće poput Orhideje, ptice i talasaste planine) koja me dirnula. Nije bilo lako stići do vrha, ali je vredelo.

Čim bude prilike, vratiću se da obiđem i preostale piramide (imam osećaj da ih ima ukupno više nego 5).

Upoznala sam ljude velikog srca, iskrene i dobro namerne. Obradovala sam se da sam mogla skoro sa svakim da pričam o energiji, kristalima, lečenju čoveka, o osećajima koje budi vaš kraj.

U tunelima sam osetila puno toga. U svakoj komori/prostoriji je bio drugačiji osećaj. Prostorija kod Runa mi je najviše delovala na srce. Osećaj je bio veoma dirljiv i srčana čakra mi se očistila.
Kod K1 sam osetila da mi se solarni pleksus intenzivno čisti (inače mi taj megalit liči na želudac).

Kod K2 sam mogla da provedem čitavu večnost. Ta energija je najsličnija energiji sa vrha piramide Sunca. Opušta, uzdiže i povezuje nas sa višim dimenzijama.

Imala sam i dva upečatljiva iskustva dok sam se penjala na piramidu Sunca (kod sondi). Prva je gde mi je vodič napomenuo da može da se sedne i meditira. Iz daleka sam videla narandžaste varnice kako iskaču iz šupljine.

Osećaj je bio snažan. Kad sam se povezala sa tom energijom, najviše mi se grlo čistilo. Ali i sve ostale čakre su se čistile i povezivale.

Na drugu sondu sam slučajno naišla. Zaustavila mi je dah i pre nego što sam je mogla videti. Morala sam sa zastanem, udahnem duboko i da dozvolim srcu da se smiri. Potom sam pošla napred, prema šupljini/otvoru. Sela sam jedno vreme da upijem tu snažnu energiju.

Najveći razlog zbog koga vam pišem jeste da vas zamolim da sve piramide sto pre zaštitite zakonom, prvenstveno piramidu Sunca. Takva lekovita mesta su izuzetno retka i dragocena.
Ako želite da to sačuvate za buduće naraštaje, zaštitite ih što pre. 

Eto, toliko od mene za ovaj put.

Želim Dr Osmanagiću i celom njegovom timu da zahvalim što ste dali sve od sebe da podelite tu dragocenost sa ostatkom sveta.

Želim vam i dalji uspeh u vašem neprocenjivom radu,

Angela Stojanovski

http://healing-journey.co.uk/

Zadnje ažuriranje srijeda, 10 april 2019 10:53

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 18:00 (april - maj)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved