Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Uvažavanje i zahvalnost

Ocijenite članak
(1 ocjena)
Piše: Ilija Trifunović
 
Dragi Doktore Semire, 
 
od kako smo supruga i ja čuli za vas i Bosanske Piramide i otkad vas pratimo, ne možemo da se nadivimo vašom elokvencijom, bistrinom uma, izvanrednim poznavanjem stvari, prirodnom inteligencijom i vrhunskim obrazovanjem.
 
Možemo samo da zamislimo  koje sve otpore, prepreke, ljubomore, nerazumevanja i neznanja ste  morali  savladati da biste izneli istinu na videlo na našem napaćenom Balkanu gde niko nikom ne veruje. 
 
Iz vas navire dobrota, odlučnost, energija, patriotizam i želja da se naša Bosna prikaže svetu onakva kakva je ustvari, lepa, gostoprimljiva i sa najstarijim piramidama na svetu.
 
Lično smatram da su stotine hiljada ljudi svih vera i nacionalnosti sa naših prostora pa i dalje, oduševljeni vašim radom i neka vam to da volju za to što radite, znajući da ste cenjeni i na pravom putu.
 
Istrajte do kraja, u nama imate toliko iskrenih obožavaoca koji vas prate i obožavaju i koji će dolaziti da vide vas, piramide i da se nadahnu tim otkrićem, vazduhom i nagledaju lepote Bosne, svaki put kad to bude bilo moguće. 
 
Vi ste Semire živa Enciklopedija i mi se sa vama ponosimo, bili da smo Srbi, Bošnjaci, Hrvati i ostali. Neka vas Bog čuva i hvala mu što nam je vas dao.
 
Svi nasi političari nisu vam ni do kolena, šteta sto niste bili na čelu zemlje, nebi bilo ni rata ni žrtava jer ste vi iznad i ne padate u tu klopku nacionalizma.
 
Ilija Trifunovic, 75 godina ( 54 godine u Parizu ), deklarisani Jugosloven, rodom iz Ljubovije - Srbija
 
VAŠ ISKRENI OBOŽAVALAC
Zadnje ažuriranje srijeda, 24 mart 2021 07:59

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00 - 18:00 (april - maj)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved