Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

BOSANSKE PIRAMIDE I INFORMACIONO POLJE

Ocijenite članak
(5 ocjena)

Rubrika: “Iz mog ugla”
(Ime poznato redakciji)
 

Živim u Hrvatskoj i godinama, na neki način proučavam energiju.

Godine 2008. došla sam u kontakt sa Rekonekcijom, naučila kako funkcionira i od tada lijećim ljude. Medjutim, pošto je Rekonekcija spajanje meridijana zemlje, našeg DNK sa nitima univerzuma okrenula sam se i Energiji zemlje. Obilazeći energetske centre (Marko Pogačnik) prije tjedan dana sam odlučila obići Bosanske piramide i ući u Tunel. Taj dan ste i Vi bili tamo. Da Vas više ne opterećujem informacijama, htjela bih Vam reći što mi se dogodilo vezano za Piramide i sam tunel.

Prvo sam bila na vrhu piramide Sunca. Tamo se dogodila prva stvar. Osobi koja je bila samnom stavila sam ruku na rame i u tom momentu sam ga opekla.

U Tunelu sam se bukvalno ljuljala na nogama i osjećala nevjerojatna energetska polja ispod nogu , ali i okolo. Poslije Tunela dobrih dva sata moje ruke su bile pod izuzetno jakim senzacijama. Daleko jača nego kad radim tretman.

Osoba koja je bila samnom rekla mi je da su se moje oči promjenile i da sam drugačija. Ja sam tu informaciju primila onako pola pola, dok se u hotelu nisam vidjela u ogledalu.

Moje oči su bile toliko neprirodno jako široko otvorene, da sam se malo i uplašila. Pogled je bio sve samo ne „ normalan“. Ujutro su oći bile opet normalne veličine i normalnog pogleda.

Išla sam spavati otprilike 5-6 sati poslije posjete tunelu. Legla sam u krevet i zatvorila oči.

I nevjerojatne su se stvari dogadjale. Svjetleći simboli su mi se pokazivali. Svjetlost koja nije uobičajena. Točno sam ih mogla nacrtati.

I to je jedno vrijeme trajalo.

Danas sam „tražeći odgovor“ došla do linka koji Vam šaljem. Negdje na sredini linka je prikazano to što se meni dogodilo kad sam se vratila iz Tunela. Prepoznala sam i simbole.

Sada sam tek svjesna da se dogodilo nešto izuzetno jako.

Ne znam da li će Vam ta informacija koristiti u daljnjem radu, ja sam je jednostavno morala s Vama podijeliti. Intuitivno.

Inače nisam baš osoba koja šalje e-mailove, ali ni jednog momenta nisam razmišljala da li da Vam ovo kažem ili ne.

U Tunelu sam definitivno imala kontakt sa informacijskim poljem.

Izuzetno cijenim to što radite i izuzetno Vas poštujem.

Ja ne znam kada će svijet priznati piramide.

Ali ja znam da su one, tu su sa svim informacijama koje trebamo.

 

http://www.youtube.com/watch?v=01iGDJw-N-o‏

Related Video

Zadnje ažuriranje srijeda, 09 novembar 2011 22:46

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved