Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Split je Pravi Jeruzalem!

Ocijenite članak
(8 ocjena)

- Domagoj Nikolić, Imotski -

Isaac Newton se bavio fizikom i metafizikom. Njegovo ime je anagram sintagme Easter New Dawn što znači Zora novog uskrsa. Inače, rođen je na Božić, točnije 25. prosinca 1642. godine.

Manje je poznato da je proučavajući Bibliju napravio skicu Jeruzalemskog hrama za koja je čak postojala priča da se nalazi u Europi.

 

Ovo je ta Newtonova skica.

 

Kada se ta slica usporedi s tlocrtom Dioklecijanove palače dobije se ista stvar. Jedina razlika je što je Jeruzalemski hram iz Biblije orijentiran prema istoku, a Dioklecijanova palača je otprilike 23,4 stupnja otklonjena istočno od pravog sjevera pa se, kad se taj broj oduzme od pravog kuta, dobije 66.6 stupnjeva.

To je zakon, riječ Božja isklesana u kamenu i proročanstvo Zlatnog doba koje će stići kad se Zemlja ispravi na svojoj osi i to na način da „padne“ prema istoku. Kad se pokloni Bogu. Tada će se konačno odvojiti svjetlo od tame.

Zoru najavljuje zavijanje vukova. No, zov vuka samotnjaka izdvaja se iznad svih, jer je on pravi vuk – plavi vuk koji i u mraku i pod gomilama nakaza i smeća vidi svoj čisti, iskonski, djevičanski, plavetni V'jeru-solin tamo gdje svi vide brdo nevolje za što je lažni Jeruzalem postao sinonim.

Nebeski Jerusolin dolazi kući.

„To je savez osoljen, trajan pred Jahvom, tebi i tvome potomstvu s tobom.“

                                                                                  Brojevi 18:19

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 23 juli 2012 12:41

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved