Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

INTERAKCIJA ELEKTROMAGNETNIH TALASA SA BIOLOŠKIM OMOTAČEM LJUDI

Ocijenite članak
(8 ocjena)

Poštovani

U subotu 15.09.2012 dva starija gospodina i tri mladića iz Beograda su posetila vaše piramide.

Utisci su više nego fantastični, i svi zajedno verujemo da će vrlo brzo ceo svet razumeti koliko veliki istorijski i kulturni značaj ima otkriće Dr Semira Osmanagića.

Grandioznost, položaj i energija vaših piramida potpuno zasenjuje one u Egiptu, koje smo imali prilike meriti i razgledati u nekoliko prilika.

Ako se sećate vršili smo merenja na jednom unutrašnjem lokalitetu oko keramičkog monolita, i utvrdili postojanje neobičnog elektromagnetnog zračenja.

Prof. dr. medic. nauka Božidar Udovičić i naša mala ekspedicija koristila je uređaj pod nazivom BEIM 5000/500 orginalno razvijen i patentiran u našoj kompaniji kojim je moguće meriti nivo interakcije elektromagnetnih talasa širokog spektra frekvencija(1Hz-5GHz) sa biološkim energetskim omotačem kod ljudi, mereći njegov intenzitet direktno na samom telu čoveka i to kumulativno u celom opsegu.

Ovaj uređaj ima patent i atest za kvalitet i funkcionalnost iz INSTITUTA ZA NUKLEARNE NAUKE Vinča iz Beograda i predstavlja jedinstveno rešenje. Zračenje je vrlo izraženo na mestima potpornih stubova oko monolita. Opseg frekvencija je u domenu od 1Hz do 50KHz, što ste imali prilike i sami videti.

Ovo je vrlo interesantan fenomen koji vam možda može koristiti u daljem radu.

Pored BEIM 5000/500 instrumenta kojim svako može jednostavno meriti Bioelektromagnetne interakcije, razvili smo i BEIM Profesional Test Set, kompjuterizovan uređaj koji može vrlo precizno odrediti tačne frekvencije koje se pojavljuju u telu u određenom prostoru, a koje su značajne za čovečiji energetski balans.

Ako bude neke druge prilike bilo bi interesantno i ovim profesionalnim instrumentom mnogo detaljnije i temeljnije istražiti dosta drugih pozicija na vašim piramidama. Ubeđen sam da bi došli do zapanjujućih zaključaka.

Ukoliko vam u budućem radu bude od koristi nešto od naše opreme ili znanja sa puno entuzjazma smo spremni da vam pomognemo.

Do nekog sledećeg susreta, sa željom da vaše otkriće napravi velki pomak svih ovih naših prostora ka nečemu lepšem i drugačijem od onog iz prošlosti.

 

Srdačan pozdrav

Goran Samouković, elekt.ing

konstruktor/direktor

MAGIC Technology/Tridelektronika Co.

11000 Beograd

Zadnje ažuriranje subota, 22 septembar 2012 10:09

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved