Logo
Print this page

FONDACIJA “AP: BOSANSKA PIRAMIDA SUNCA”: OGLAS ZA ZAPOŠLJAVANJE

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Zbog povećanog obima poslovanja Fondacija ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ iz Sarajeva objavljuje

OGLAS

za zapošljavanje radnika po Ugovoru o radu, u skladu sa Zakonom o radu Federacije BiH, na poslove čišćenja i održavanja arheoloških lokacija Fondacije: tunela Ravne, parka ‘Ravne 2’ i piramida u Visokom.

Radno vrijeme je 40 sati, od ponedjeljka do petka, od 7:00-15:30. Radnici koji zadovolje na razgovoru potpisati će Ugovor o radu na određeno vrijeme od osam mjeseci, s probnim radom. Nakon toga, mogućnost potpisivanja novog Ugovora o radu. Svi doprinosi su plaćeni (socijalno, zdravstveno, penziono). Većina aktivnosti su na lokaciji Ravne u Visokom.

Uvjeti: da su državljani BiH, da su pismeni, vrijedni i pošteni, da su zdravstveno sposobni i da su skloni timskom radu. Poznavanje zanatskih zanimanja, građevinskih i rudarskih poslova su plus.

Prijave: Poslati biografiju na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili donijeti lično u info-kućicu na tunelu ‘Ravne’. Oglas otvoren do 25. marta 2018.
Zadnje ažuriranje petak, 09 mart 2018 09:17
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved