Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

SLJEDEĆI MJESEC U VISOKO DOLAZE SVJETSKI STRUČNJACI ZA PIRAMIDE

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Od 7. do 13. maja u Visokom će biti održana međunarodna konferencija o energiji piramida. Svoj dolazak su potvrdili neki od vodećih svjetskih stručnjaka za piramide. Iz Rusije dolazi prof. dr. Konstantin Korotkov s Univerziteta u Sankt Peterburgu koji je patentirao uređaje za proučavanje utjecaja energije piramida na prostor i ljude.

Uz njega će biti i čuveni graditelj piramida u Moskvi, St. Peterburgu i Tomsku Valery Uvarov. Iz Indije predavači će biti istraživač piramida prof. dr. Jiten Bhatt autor koncpeta ‘pyramid yantra’ i Anil Sinha s instituta u Bangaloreu koji se bavi utjecajem piramida na poljoprivredu.

Iz SAD dolazi stručnjak za piramide, skalarne valove i nutricionizam Ken Rohla. Inžinjer Goran Marjanović iz Srbije će govoriti o skalarnim valovima izmjerenim na bosanskim piramidama, a Beograđanin Saša Nađfeji o rezultatima snimanja piramida PIP kamerom.

Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetilaca, Brahmarshi Patriđi, saopćeno je iz Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

IZVOR >>>

Zadnje ažuriranje utorak, 10 april 2018 19:29
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved