Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Svjetski stručnjaci za piramide u maju stižu u Visoko: Koga će ugostiti Semir Osmanagić?

Ocijenite članak
(2 ocjena)

Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetilaca, Brahmarshi Patriđi

Od 7. do 13. maja ove godine u Visokom će biti održana međunarodna konferencija o energiji piramida. Svoj dolazak na ovu konferenciju potvrdili su neki od vodećih svjetskih stručnjaka za piramide. 

Kako je saopšteno iz Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca', iz Rusije dolazi prof.dr. Konstantin Korotkov s Univerziteta u Sankt Peterburgu, koji je patentirao uređaje za proučavanje uticaja energije piramida na prostor i ljude. 

Uz njega u Visokom će biti i čuveni graditelj piramida u Moskvi i St. Peterburgu Tomsku Valery Uvarov. 

Iz Indije predavači će biti istraživač piramida prof.dr. Jiten Bhatt, autor koncpeta 'pyramid yantra', i Anil Sinha sa instituta u Bangaloreu, koji se bavi utjecajem piramida na poljoprivredu. 

Iz SAD-a dolazi stručnjak za piramide, skalarne valove i nutricionizam Ken Rohla

Inženjer Goran Marjanović iz Srbije će govoriti o skalarnim valovima izmjerenim na bosanskim piramidama, a Beograđanin Saša Nađfeji o rezultatima snimanja piramida PIP kamerom. 

Domaćini konferencije su pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić i graditelj najveće moderne indijske piramide, kapaciteta 5.000 posjetilaca, Brahmarshi Patriđi.

IZVOR >>>

Zadnje ažuriranje četvrtak, 03 maj 2018 07:10
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved