PYRAMID TRAIL UTRKA - MMS 6 - VISOKO 2018 - 1. SNIMCI iz ZRAKA

PYRAMID TRAIL UTRKA - MMS 6 - VISOKO 2018 - 1. SNIMCI iz ZRAKA

U Visokom u Parku Ravne 2 je održana promotivna PYRAMID TRAIL UTRKA 2018, a svi prisutni su svjedočili dobrom rasploženju, dobrom druzenju i prijatno potrošenom vremenu u prirodi.

Kako je i planirano, utrka je započela u 10:00 h i trajala je tri sata, prilikom kojih su svi učesnici utrke imali priliku obići prirodne ljepote našeg grada, parka Ravne 2 i naših piramida. Okrepna stanica ispred Hotela ,,PIRAMYD LODGE" je dokazala da je jedan od najboljih ugostiteljskih objekata u Visokom, gdje su se svi takmicari i prisutni osvjezili sa niz eksoticnih specijaliteta, organske, zdrave hrane i raznih napitaka. Isto tako je sve ucesnike, cekalo i u Parku RAVNE 2 gdje su se poslije ulaska na Cilj, takodze osvjezili raznim vocem i napitcima.

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 07 septembar 2018 09:08