Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Saša Lošić posjetio Bosansku dolinu piramida u Visokom

Ocijenite članak
(3 ocjena)
Saša Lošić posjetio Bosansku dolinu piramida u Visokom: Ovo su brendovi važni za našu zemlju

Frontmen kultnog benda Plavi orkestar Saša Lošić – Loša je povratnik u Bosansku dolinu piramida. U posjeti ovom iznimnom arheološko-turističkom kompleksu boravio je četiri puta, a svaki put sa sobom vodi i svoje prijatelje s kojima rado dijeli iskustva i impresije sa lokacija na kojima radi Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Loša je u Visoko ponovo došao 4. marta 2019. te je u društvu supruge i prijatelja posjetio Prahistorijski labirint Ravne i Park Ravne 2. Domaćin im je bio dr. Semir Osmanagić koji ih je upoznao s instalacijama i novitetima u Parku kao i planovima za predstojeću sezonu.

Losš je prepoznao jedinstvenog ovog Parka kao i nastojanja Fondacije da ovo mjesto održi najpozitivnijim lokalitetom u svijetu. Svaki put se, istakao je tokom posjete, nanovo iznenadi vizijom, brojem posjetilaca, ljepotom Parka i energijom koja vlada ovdje.

– Facinantno mi je sve ovo što radite, ne samo zato što volim ovakve projekte i zbog ljubavi i energije koja se osjeti ovdje kod vas, na svakom koraku, već i zato što su ovo brendovi koji su prepoznati u svijetu i važni su za našu zemlju – kazao je po izlasku iz Tunela.

Vidimo se opet, naredni mjesec, poručio je.

U nastavku pogledajte kratku izjavu lidera “Plavog orkestra”.

IZVOR >>>

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 11 mart 2019 13:54
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved