Logo
Print this page

Goran Karan u visočkom Parku ‘Ravne 2’ snima novi spot

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Veliki prijatelj Fondacije Arheološki park: Bosanska piramida sunca, Goran Karan, boravi u Visokom i Bosanskoj dolini piramida, nakon pauze koja je nastupila u cijelom svijetu, a uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Goran Karan sa svojom dvanaestočlanom ekipom jučer je stigao u Visoko, tačnije u Arheološki park: Bosanska piramida sunca, a razlog posjete jeste snimanje spota za novu pjesmu „Dugo nisam bio mlad“.

„Ovdje smo došli po taj komad osjećaja, ljepotu, radost, bezbrižnost i lakoću. Došli smo dati ljubav, snimit spot da bude malo drugačiji, da bude malo ljepši. Ova pjesma pristaje ovom mjestu i ovome što će ostati ovdje iza nas. Ovo je mjesto gdje zaboraviš sve što možeš, radiš što te i kako te volja, a ovdje je i jedna zaista vrhunska ekipa ljudi, tu su plesači koji su spremili koreografije koje odgovaraju ovom mjestu.“

Ovo je prvi spot koji Goran radi u Visokom.

Ovo je projekat koji ljudi obogaćuju svojim dolaskom i ko god dođe ovamo može pokupiti dobru volju, a sad je nikad bolje vrijeme da se nakon kućne izolacije jednostavno povrati izgubljena energija.

Kadrovi za snimanje ovog spota nastavljeni su i danas, dok se premijera spota očekuje u skorije vrijeme.

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 08 juni 2020 07:59
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved