'Zlatni medvjed' stigao u Bosansku dolinu piramida: Bilo blato i močvara, danas jedan od najljepših parkova u Europi

Ovo je ogromno priznanje našem trudu, transformaciji zapuštenog zemljišta u Visokom u jedan od najljepših parkova u Europi, tako da nastavljamo sa pozitivnim vijestima. – kazao je direktor Fondacije, dr. Semir Osmanagić

Nakon što je u mjesecu martu film o Arheološko-turističkom parku „Ravne 2“,  „Ravne 2 – Jedinstveni energetski park u Europi“ postao dobitnik prestižne nagrade Međunarodnog festivala turističkog filma i multimedije „The Golden City Gate 2020“, nagrada „Zlatni medvjed“ stigla je u Bosansku dolinu piramida.

To je bio povod i za malu svečanost za uposlenike, saradnike, vodiče, članove UO, ali i goste Fondacije.

- Ovo je ogromno priznanje našem trudu, transformaciji zapuštenog zemljišta u Visokom u jedan od najljepših parkova u Europi, tako da nastavljamo sa pozitivnim vijestima. – kazao je direktor Fondacije, dr. Semir Osmanagić.

Related Video

Zadnje ažuriranje utorak, 30 juni 2020 07:29