OGLASIO SE ĐOKOVIĆ: Samo zbog njega sam došao u Bosnu! Morao sam da povedem Jelenu, a uskoro će doći i naša deca!

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, trenutno se nalazi u BiH, gde je odlučio da još jednom poseti piramide u Visokom.

Evo njegove izjave povodom dolaska u susednu zemlju.

- Ovde sam ponovo zbog Semira i njegovog gostoprimstva i domaćinstva. Nakon što sam prvi put bio s roditeljima, evo danas sam tu sa suprugom Jelenom s obzirom na to da nam se pružila mogućnost nakon karantina. Uživao sam u prvoj poseti i zaista sam jedva čekao da se vratim. Sada sam tu sa suprugom, a naredni put ćemo doći i s decom.

Novak će još dan ili dva biti u BiH, a potom dolazi u Srbiju.

VIŠE >>>

Zadnje ažuriranje petak, 16 oktobar 2020 06:14

Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)