English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

Džanan Musa obišao Bosansku dolinu piramida: Ovo je pozitivna priča koju ću i ja promovirati

Ovo je bilo jedno nezaboravno iskustvo i definitivno ću se ovamo vraćati ponovo

Jedan od naših trenutno najboljih košarkaša, mlada zvijezda NBA ekipe Bruklin Netsi, Džanan Musa, posjetio je Bosansku dolinu piramida zajedno sa roditeljima i bratom, a domaćin im je bio Semir Osmanagić.

Ovo je još jedna u nizu posjeta vrhunskih sportista Visokom, a nakon što je obišao Muzej Fondacije, kao i tunele Ravne i park „Ravne 2“, Džanan je bio raspoložen i da podijeli svoje impresije.

– Ovdje sam prvi put, i ovo je bilo jedno nezaboravno iskustvo i definitivno ću se ovamo vraćati ponovo. Preporučio bih svima da dođu, jer ovdje je stvarno neka druga vrsta energije i druga vrsta iskustva, za koje smatram da mi mogu pomoći u sportu, ali i općenito u privatnom životu – kazao nam je Džanan.

VIŠE >>>

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 19 oktobar 2020 19:14