Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

(FOTO) Park ‘Ravne 2’ u Visokom ove godine bio kulturna oaza Balkana

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Pored brojnih sadržaja, koji su tokom godina obogaćivani i po kojima je postao prepoznatljiv širom svijeta, Arheološko-turistički park „Ravne 2“ je ove godine postao svojevrsna kulturna oaza, ne samo ovog dijela naše zemlje, već kompletnog Balkana.

I tokom ove godine park je postao bogatiji za još neke sadržaje, a izdvajaju se staza „Piramida“ koja počinje upravo u parku i donosi sjajnu šetnju kroz crnogoričnu šumu, za rekreativce, ali i one koji se profesionalno bave sportom, kao i sve ostale posjetioce željne čistog zraka, prirode i podizanja imuniteta.

Još jedan grandiozan projekat ove godine je djelomično realiziran u parku „Ravne 2„ a u pitanju je nova instalacija „Vremeplov“ koja iako nije završena, od ove godine služi kao sjajna pozornica za brojne nastupe, a svojim izgledom i veličinom plijeni pažnju svih posjetilaca.

VIŠE >>>

Zadnje ažuriranje srijeda, 23 decembar 2020 16:59

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved