Semir Osmanagić za FTV: Na humanitarni basket stižu NBA zvijezde

U kompleksu "Ravne" u Visokom uveliko su počele pripreme za izgradnju basket igrališta za 3×3 mečeve, koji bi se prema najavama iz Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida sunca Sunca", trebali odigrati u augustu tekuće godine.

"Turnir bi se trebao igrati 10. i 11. augusta, a do tada planiramo razgovorati sa Divcem, Teletovićem, Teodosićem, Musom, Nurkićem, Bogdanovićem, Jokićem, Dončićem, Vučevićem, Rađom, Kukočem... Želimo na 'Piramid basket' okupiti najveće NBA zvijezde sa naših prostora, a turnir bi bio humanitarnog karaktera i posvećen djeci bez roditelja, koji će tih dana boraviti u posjeti u Visokom i imati jedinstvenu priliku da upoznaju slavne košarkaše", kaže za FTV direktor Fondacije, dr. Semir Osmanagić.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 11 februar 2021 08:19

Radno vrijeme: 9:00 - 17:00 (februar - mart)