Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Vedran Bosnić posjetio Kompleks Ravne

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Aktuelni selektor košarkaške reprezentacije BiH, nekadašnji uspješni košarkaš, čovjek koji se okitio sa četiri titule šampiona Švedske, te bio trener i u Švicarskoj i Belgiji, Vedran Bosnić, u utorak 13. jula je posjetio Kompleks Ravne, te obišao Muzej Fondacije, tunele Ravne i park „Ravne 2“.

– Utisci su zaista prekrasni. Ovo je mjesto stvarno puno, puno energije, prelijepo i svi oni koji nisu bili moraju doći ovdje, moraju da dožive sve ovo, jer ja riječima ne mogu da dočaram baš sve što sam vidio i osjetio danas. Svi trebaju doći, ne samo jednom, jer svako ko dođe vraćat će se sigurno još mnogo puta. Oduševljen sam! – kazao nam je nakon posjeta Vedran.

Kao nekadašnji uspješni košarkaški playmaker, a danas selektor našeg nacionalnog tima, Vedran je pružio podršku i skorašnjem basket turniru koji nas očekuje u Bosanskoj dolini piramida.

– Ako datum bude povoljan bit će mi drago biti dio tog turnira. Ideja je sjajna i svi koji mogu doći, treba da pomognu bilo kako, jer je zaista sjajna ideja i ako budem tu imat ćete playmakera u timu. – obećao je Vedran.

Na kraju nas je interesovalo, s obzirom da su brojne reprezentacije naše zemlje posjetile Bosansku dolinu piramida, da li i kada možemo očekivati i naše najbolje košarkaše.

– Apsolutno da nas možete očekivati i kao reprezentaciju. Pripreme za Europsko prvenstvo su sljedeće godine, jer je sve pomjereno, a u mom planu je obavezno da kada se okupimo u Sarajevu, da svi zajedno dođemo ovamo, da se napunimo energijom koja će nam trebati u našoj grupi, u kojoj ćemo odigrati pet utakmica u kratko vremenskom roku. Siguran sam da će nam ove lokacije pomoći, to će nam biti dodatni dio da budemo još bolji. – kazao nam je selektor košarkaške reprezentacije BiH, Vedran Bosnić.

IZVOR >>>

 

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved