Logo
Print this page

Djeca bez roditelja družila se s NBA zvijezdama u kompleksu Ravne

Ocijenite članak
(2 ocjena)

U kompleksu Ravne u Visokom, Semir Osmanagić organizovao je druženje djece bez roditeljskog staranja sa najboljim bh. sportistima. Mališani su imali priliku učestvovati u košarkaškom turniru “NBA zvijezde za djecu”.

Djeca iz četiri bh. grada jutros su u 10 sati došla na "Bosansku piramidu Sunca" u Visokom, gdje su imali priliku otići u obilazak sa Semirom Osmanagićem.

Nakon zabavnog i edukativnog druženja, na glavnom terenu su ih dočekali najbolji bh. sportisti. Na turniru su ekipe bile sastavljene od vrhunskih NBA košarkaša predvođenih Mirzom Teletovićem, Džananom Musom i Jusufom Nurkićem.

Turnir je humanitarnog karaktera, kojim se skreće pažnja javnosti na problem djece bez roditenja i na njihovo teško odrastanje. Plan je svakako da ovaj turnir postane tradicionalan i da svake godine ovi mališani uživaju u sportskom duhu sa regionalnim sportskim zvijezdama.

IZVOR >>>

Zadnje ažuriranje nedjelja, 01 avgust 2021 17:40
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved