Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

AZRA OHRAN ZUBIĆ: KORISTIMO ZIMU KAO PRIPREMU ZA NAREDNU SEZONU

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” 2021. godinu može okarakterisati kao jako uspješnu, čak rekordnu, po broju posjeta koje je zabilježila ove godine. Tome svjedoče oduševljenje i brojne posjete 130 000 ljudi širom svijeta.

Kada je u pitanju zimski period, situacija – bar što se posjeta tiče je malo drugačija, ali posla i obaveza u svrhu pripreme za narednu sezonu ne manjka. “Mi zimu koristimo kvalitetno kako bismo radili na rekonstrukciji određenih dijelova tunela, i sve one stvari za koje nemamo vremena ljeti, dođu na red zimi. Najvažnije je da se dobro pripremimo za narednu sezonu, kako po pitanju vodiča i ostalih uposlenika, tako i po pitanju promocije”, rekla nam je programska direktorica parka “Ravne2” Azra Ohran Zubić.

Uspjehu i promociji Fondacije svakako je dalo doprinos i stručno i dobro obučeno osoblje. Stoga, ove hladne zimske dane, Fondacija koristi da obogati svoj tim, i pozove sve zainteresovane da im se pridruže u nizanju novih uspjeha naredne sezone. Konkurs je otvoren do 1. februara naredne godine, a uz poznavanje engleskog kao obaveznog stranog jezika, poželjna je i ljubav prema ovome poslu. Nadamo se da će i naredna godina biti podjednako uspješna i da će zadovoljiti potrebe svih posjetitelja!

IZVOR >>>

Zadnje ažuriranje srijeda, 22 decembar 2021 10:59

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved