Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Visoko spremno dočekuje najveći teniski događaj u našoj zemlji

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Interes za ovaj događaj je ogroman, ne samo u Visokom i našoj zemlji, već i u zemljama regije

Do najvećeg teniskog događaja u našoj zemlji, otvorenja Regionalnog teniskog centra u parku „Ravne 2“ u Visokom preostalo je manje od jednog dana, a na terenima se iscrtavaju linije i privode kraju završni radovi. 

I danas je ekipa Dnevnog avaza posjetila Kompleks Ravne u Visokom, a imali smo priliku da zavirimo i u svlačionice u kojima će boraviti najbolji teniser svijeta Novak Đoković, kao i Aldin Šetkić, Ivan Dodig i Aljaž Bedene. 

Interes za ovaj događaj je ogroman, ne samo u Visokom i našoj zemlji, već i u zemljama regije, a sve karte koje su bile u prodaji su rasprodate. Tereni su završeni, svlačionice opremljene, tribine koje će primiti goste također su spremne, a sutra se u Visokom očekuje veliki broj gostiju iz javnog života, ali i preko 60 medijskih kuća iz BiH, Hrvatske, Srbije, Engleske, SAD-a, Kine, Turske i drugih zemalja.

VIŠE >>>

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved