Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Semir Osmanagić: Čovjek budućnosti

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Osporavali su ga, kritizirali, ali kompleks u Visokom dežurne je kritičare ostavio bez teksta

Osporavali su ga, kritizirali, ono što zna i što radi dovodili u pitanje, ali kompleks u Visokom, strpljivo i požrtvovano stvaran godinama, dežurne je kritičare ostavio bez teksta.

U parku "Ravne" jučer je svečano otvoren regionalni teniski centar, još jedan od projekata Semira Osmanagića zbog kojeg su u Visoko, uz veliki broj turista, stigli i poznati sportisti, predvođeni prvim reketom svijeta Novakom Đokovićem.

Upravo Đoković je glavni "krivac" za ideju da Visoko postane regionalni centar za pripremu vrhunskih tenisera, ali i baza u kojoj će stasavati budući prvaci. 

Od osnivanja Fondacije "Arheološki park: Bosanska piramida Sunca" prije 17 godina Osmanagić neumorno istražuje, kopa, piše i gradi bez pomoći institucija, promovirajući Visoko kao turistički centar, a BiH kao državu važnu i zanimljivu na mnogo načina. Osmanagić nas, iako se njome bavi, uporno gura ka budućnosti, koja očigledno s ljudima poput njega može biti mnogo bolja nego što se čini. 

VISE >>>

Zadnje ažuriranje subota, 16 juli 2022 23:19

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved