Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

Sastanak u Vladi Zeničko – dobojskog kantona: Visoko naredne godine domaćin vrhunskog teniskog turnira

Ocijenite članak
(0 ocjena)

U uredu premijera Zeničko-dobojskog kantona održan je sastanak kome su prisustvovali premijer Vlade ZDK Mirnes Bašić, ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZDK Spahija Kozlić, gradonačelnik Visokog Mirza Ganić i direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ Semir Osmanagić. 

Prisutni su se zahvalili Osmanagiću na odlično organizovanoj svečanosti otvorenja teniskog stadiona u parku „Ravne 2“ u Visokom, koja je bila ubjedljivo najbolja promocija Visokog, kantona i BiH u proteklom periodu. 

Direktor Fondacije je upoznao prisutne o inicijativi za organizovanje turnira pod nazivom „Masters Pyramid Cup“ u ljeto naredne godine na terenima Regionalnog centra za pripreme vrhunskih tenisera u parku „Ravne 2“. 

Ocijenjeno je kako je to prilika za daljnju promociju i razvoj turizma Visokog i kantona, a domaćini i gradonačelnik Ganić su obećali punu podršku u organizaciji pomenutog događaja, ali i u drugim aktivnostima koje doprinose promociji Visokog i Zeničko – dobojskog kantona.

VIŠE >>>

Zadnje ažuriranje srijeda, 03 avgust 2022 12:32

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved