Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

New eBooks available

Pyramids ebook

Pyramids ebook

Pyramids ebook

New eBooks available, Kindle Edition

Ancient History ebook

A+ A A-

VOLONTERI FONDACIJE REALIZOVALI AKCIJU „SAČUVAJMO PRIRODU“

Rate this item
(0 votes)

Vrijedni volonteri koji svake godine dolaze u Bosansku dolinu piramida, pored poslova koje obavljaju na arheološkim lokacijama, u proteklom periodu u tunelima „Ravne 3“, prisutni  su i u brojnim drugim aktivnostima Fondacije.

Tako je veliki broj volontera učestvovao i dao svoj doprinos prilikom radova na Regionalnom teniskom centru, prisutni su i tokom svih radova u parku „Ravne 2“, a proteklih dana zajedno sa uposlenicima Fondacije uradili su još jednu veliku akciju čišćenja parka i dijela ispred ulaza u tunele.

Nakon akcije izradili su i interesantne police u kojima se nalaze pepeljare koje su također ručno izrađene, te na taj način svim posjetiocima koji su pušači dali mogućnost da  se posluže pepeljarama, svoje cigarete odlože u iste, te na taj način i oni daju doprinos u očuvanju prirodne sredine, ali i čistoći lokacija Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.

Last modified on Samstag, 17 September 2022 09:09

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved