Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

VOLONTERI FONDACIJE REALIZOVALI AKCIJU „SAČUVAJMO PRIRODU“

Rate this item
(0 votes)

Vrijedni volonteri koji svake godine dolaze u Bosansku dolinu piramida, pored poslova koje obavljaju na arheološkim lokacijama, u proteklom periodu u tunelima „Ravne 3“, prisutni  su i u brojnim drugim aktivnostima Fondacije.

Tako je veliki broj volontera učestvovao i dao svoj doprinos prilikom radova na Regionalnom teniskom centru, prisutni su i tokom svih radova u parku „Ravne 2“, a proteklih dana zajedno sa uposlenicima Fondacije uradili su još jednu veliku akciju čišćenja parka i dijela ispred ulaza u tunele.

Nakon akcije izradili su i interesantne police u kojima se nalaze pepeljare koje su također ručno izrađene, te na taj način svim posjetiocima koji su pušači dali mogućnost da  se posluže pepeljarama, svoje cigarete odlože u iste, te na taj način i oni daju doprinos u očuvanju prirodne sredine, ali i čistoći lokacija Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“.

Last modified on Saturday, 17 September 2022 09:09

DONATION

 

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video clip from Visit to Bosnian Valley of the Pyramids 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved