Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

VELIKI INTERES ZA VOLONTIRANJE NA BOSANSKIM PIRAMIDAMA U 2022.

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Ovogodišnja sezona volontiranja na bosanskim piramidama kreće od 6. juna 2022. Na otvoreni poziv sa socijalnih medija Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ prijavilo se prvih 60 volontera iz 17 zemalja.

Od juna se u Visokom očekuju zaljubljenici u arheologiju i istoriju iz slijedećeih zemalja: Hrvatska, Njemačka, Bosna i Hercegovina, Filipini, Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Švicarska, Nizozemska, Južna Afrika, Španija, Finska, Češka, Australija, Rusija, Italija, Brazil i Moldavija.

Naglasak će biti na radovima u prahistorijskim podzemnim tunelima Ravne 3, Ravne 4 i Ravne 5.

Volontiranje će se odvijati od ponedjeljka do petka, od 08:00 – 15:00. Fondacija će osigurati ručak za volontere, alate, stručni tim I lokacija na kojima će se raditi. Volonteri snose troškove smještaja I njihov je izbor Koliko će ostati I gdje će spavati.

Prijave na ovom linku: http://piramidasunca.ba/eng/1-bosnian-pyramid-expedition-with-volunteering-2022

Sezona volontiranja završava 21. oktobra 2022.

Zadnje ažuriranje utorak, 31 maj 2022 11:13
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved