Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

JOŠ JEDNO SVJEDOČANSTVO - VRIJEDNOSTI ŠEĆERA U KRVI OPADAJU NAKON BORAVKA U LABIRINTU RAVNE

Sedamdesetčetverogodišnji Asaf Zečević došao je u posjet Podzemnom labirintu Ravne 5. oktobra 2015. godine. Porijeklom je iz Visokog i živi u Donjem Vakufu.

Zečević je u Visoko došao sa suprugom, a zbog meditacije u Podzemnom labirintu.  On ima dijabetes i prije ulaska u tunele izmjerio je vrijednost šećera u krvi koja je iznosila 13. Nakon obavljene meditacije ponovo je izmjerio vrijednost šećera u krvi koja je, kako se vidi i na fotografiji, iznosila nevjerovatnih 6,9.

Ovo je još jedno individualno svjedočanstvo o blagotvornom djelovanju energije piramida na zdravlje.

NAPOMENA REDAKCIJE: Fondacija “Arheološki park Bosanska piramida Sunca” se bavi naučno-arheološkim istraživanjima te prenosi izjave i svjedočanstva posjetilaca, ali ne daje nikakve zdravstvene garancije.

Zadnje ažuriranje utorak, 13 oktobar 2015 12:15

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved