Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SVJEDOČENJA: Ozdravljenje sinusa nakon posjeta piramidi u Visokom

Poštovani gosp. Osmanagiću,

Na svom proputovanju kroz Bosnu odlučila sam prije 5 dana posjetiti i piramide u Visokom. O njima sam ponešto čula iz medija no sve je to bilo vrlo površno, tako da sam došla bez ikakvih očekivanja.

Dakle, kad sam došla u tunele u Ravnom, imala sam akutnu upalu inače kronično bolesnih sinusa, te blagi konjuktivitis. Liječim se već 20 g, talasoterapije, inhalacije, svakodnevna ispiranja nosa, itd. no ništa mi nije u potpunosti pomoglo tek samo privremena olakšalo i smanjilo simptome.

Kad sam ušla u tunel, što sam dalje hodala, osjećala sam se sve bolje, disanje je postajalo sve dublje, i sinusi ko da su se posve pročistili, isprva sam išla u pratnji turističkog vodiča, no bilo mi je toliko dobro unutra da sam nakon posjete vrhu piramide Sunca ponovo odlučila doći i sat vremena odmeditirati na klupici u dijelu tunela predviđenim za meditaciju.

Meditacija je bila fenomenalna, zapravo i sam boravak u tim tunelima je poput jedne meditacije, a mogla bi reći da sam se osjećala kao da sam tek tamo u „prirodnom stanju“ kad usporedim stanje prije i poslije dolaska u tunele, vidim veliku razliku. Sinusi su mi sad posve pročišćeni, ne sjećam se kad sam ih tako osjećala, možda u djetinjstvu. Sada dišem s lakoćom i osjećam općenito jednu lakoću u glavi i mir.

Nisam mogla vjerovati da će to stanje potrajati i nakon izlaska iz tunela. No činjenica je da traje još i sada. Razmišljam kako obogatiti prostor u kojem boravim negativnim ionima, kako stvoriti bolji zrak te podići vibracije. Iz Zagreba sam te mi nije baš zgodno često u Visoko. Ako imate spoznaja po tom pitanju, molila bih vas da ih podijelite.

Zahvaljujem Vam na pronalascima i na tome što to dijelite s ljudima, želim još puno daljnjeg uspjeha i svako dobro,

Nataša

Zadnje ažuriranje utorak, 28 juni 2016 07:49

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved