Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

TUNELI RAVNE I BOLOVI U NOZI

“Harisovi susreti”

Piše: dipl.oec. Haris Delibašić

 

 

Uz arheološki turizam, sve veću afirmaciju u Bosanskoj dolini piramida doživljava i zdravstveni turizam. Povećava se broj onih kojima su posjete Bosanskoj dolini piramida, a naročito posjete Prahistoirjskom podzemnom kompleksu tunela Ravne pomogle u poboljsanju zdravstvenog stanja. Ne krijući oduševljenje  postignutim rezultatima, mnogi među njima rado prenose svoje impresije, kako bi i drugi od toga imali korist.

Novo svjedočanstvo u vezi napretka u otklanjanju zdravstvenih problema prenijela nam je Lovorka iz Donjeg Miholjca u Slavoniji, koju sam imao priliku sresti u utorak 09.08.2016. po izlasku iz tunela Ravne.

Ovo je njen drugi obilazak Bosanske doline piramida i prva posjeta Tunelu Ravne. U razgovoru s Lovorkom saznao sam da je najviše oduševljena zrakom i energijom koju je osjetila u prahistorijskom podzemnom labirintu.  Navela je primjer svoje prijateljice koja je imala problem sa bolovima u nozi, a kojoj je samo jedan boravak u Tunelu Ravne pomogao da se njezino zdravstveno stanje popravi.

U prilogu je video zapis

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 15 avgust 2016 11:41

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved